NOU! Am lansat plasa de armare din fibră de sticlă ISOVER PROFI FASSADE MESH 160 g/m²

image
04 08 2021

NOU! Am lansat plasa de armare din fibră de sticlă ISOVER PROFI FASSADE MESH 160 g/m²

Pentru armarea sistemelor de termoizolare ETICS pe bază de vată minerală, polistiren extrudat, polistiren expandat și grafitat.

AVANTAJE

Iată cateva beneficii și avantaje ale folosirii plasei de armare ISOVER PROFI FASSADE MESH:

  • compatibilitate garantată cu adezivul și masa de șpaclu ISOVER PROFI FASSADE FIX și cu vata minerală bazaltică (recomandăm - ISOVER PROFI FASSADE).
  • rezistență la mediul alcalin – plasa din fibră de sticlă e realizată din fire de tip E-glass rezistente în mediul alcalin, la contactul cu cimentul din masa de șpaclu.
  • extra flexibilă – impregnarea cu emulsie SBR îmbunătăţește elasticitatea fibrelor și conferă durabilitate extinsă.
  • rezultat de înaltă calitate – aderență ridicată. Prin utilizarea plasei, suprafața rezultată este mai rezistentă la șocuri și la fisuri.

Termoizolarea la exterior reprezintă cea mai eficientă metodă de reducere a punţilor termice structurale și de protecţie a peretelui exterior.

Termosistemul ETICS este alegerea perfectă atunci când se solicită un singur sistem care să ofere izolație termică și fonică performante, izolație la foc, o calitate sporită a aerului interior și durabilitate în timp.

Secretul fațadelor care durează!

Sistemul de termoizolare ETICS din care face parte: 

ISOVER PROFI FASSADE THERM

  • Plăci ISOVER PROFI FASSADE din vată minerală bazaltică cu fibra orientată paralel cu suportul, destinate izolarii termice și fonice a pereților exteriori în sistem ETICS.
  • Adeziv ISOVER PROFI FASSADE FIX pentru lipire și armare vată minerală bazaltică pentru izolarea termică a clădirilor nou construite şi a celor vechi, ce urmează să fie reabilitate termic.
  • Plasă de armare din fibră de sticlă ISOVER PROFI FASSADE MESH pentru armarea pereților la exterior și interior în sistem ETICS a clădirilor nou construite şi a celor vechi.